Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 1.4 tfsi 125pk

Stage 1 Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 152pk +21.6%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Seat Exeo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Seat Exeo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Seat
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk?​

Bij stage one chippen Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk chiptuning. Je Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Exeo 1.4 TFSI 125pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.