Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Seat Ateca een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk?​

Bij stage 1 chippen Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Seat Atecatuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk!

Stage 2 chiptuning Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk ook verscheidene andere software modificaties voor Seat Ateca 1.4 EcoTSI 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat dus even kwijt.