Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat cordoba 1.4 tdi 80pk

Stage 1 Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk chiptunen?

De ecu software van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Cordoba kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk. Je Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk​
 • Meer vermogen uit uw Seat
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Seat Cordobachiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk motor tuning:

Voor het Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk.

Gespecialiseerde notie over Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Seat Cordoba 1.4 TDI 80pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Kia ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.