Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea / xl 1.2 tsi 105pk

Stage 1 Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 150pk +42.9%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Altea / XL veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Seat Altea / XL meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Altea / XL 1.2 TSI 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk aanpassen. Zonder de Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk.

Specialistische Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk.

Zo doen wij buiten Seat Altea / XL 1.2 TSI 105pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.