Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.0 tsi 95pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 140pk +47.4%
Koppel 160nm 240nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk?

De ecu software van uw Seat Ibiza is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Ibiza vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk:​​

 • Meer plezier uit uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • De beste Seat Ibizachiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.