Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 200pk +21.2%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptunen?

De ecu van uw Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Renault Vel Satis kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Vel Satis veel lekkerder rijdt door chiptuning Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor u Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk kan doen:

Methodes voor Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk motor tuning:

Voor het Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk. Zonder de Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk. Hierbij pas je de Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Vel Satis 2.0 Turbo 165pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.