Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera sport turismo 4.0 turbo 550pk

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 620pk +12.7%
Koppel 770nm 870nm +13%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk?

De ecu software van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Panamera Sport Turismo gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Porsche Panamera Sport Turismo tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Porsche

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk
 • Gebruik van goede Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk wordt!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk auto kan doen:

Methodes voor Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk aanpassen. Zonder de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk. Hierbij pas je de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk.

Diepgaande kennis over Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0 Turbo 550pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mini ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.