Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 480pk +9.1%
Koppel 600nm 650nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Cayenne een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Porsche Cayenne is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Porsche Cayenne chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Porsche Cayenne meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk​

Hoe gaat dat precies, chippenPorsche Cayenne GTS 3.6T 440pk?​

Voor stage 1 chippen Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne GTS 3.6T 440pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.