Porsche Cayman 2.7i 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman 2.7i 245pk

Stage 1 Porsche Cayman 2.7i 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 255pk +4.1%
Koppel 273nm 285nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayman 2.7i 245pk?

De standaard software in de Porsche Cayman 2.7i 245pk ecu van uw Porsche Cayman 2.7i 245pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Porsche Cayman 2.7i 245pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayman 2.7i 245pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Porsche Cayman 2.7i 245pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Porsche Cayman 2.7i 245pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayman 2.7i 245pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Porsche

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayman 2.7i 245pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Cayman 2.7i 245pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Porsche Cayman 2.7i 245pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Porsche Cayman 2.7i 245pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman 2.7i 245pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Cayman 2.7i 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Porsche Cayman 2.7i 245pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayman 2.7i 245pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Porsche Cayman 2.7i 245pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Porsche Cayman 2.7i 245pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayman 2.7i 245pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Cayman 2.7i 245pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptuning. Je Porsche Cayman 2.7i 245pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayman 2.7i 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayman 2.7i 245pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Seat ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.