Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.0t s e-hybrid 680pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 680pk 750pk +10.3%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk?

De ecu van uw Porsche Cayenne is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayenne gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Porsche
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • De beste Porsche Cayennetuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk haalt.

Stage 2 Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne 4.0T S E-Hybrid 680pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Peugeot
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.