Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac solstice 2.0 turbo 260pk

Stage 1 Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 290pk +11.5%
Koppel 353nm 395nm +11.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Pontiac Solstice een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Pontiac Solstice chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Pontiac Solstice veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Pontiac Solstice zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Pontiac
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk is een veelvoorkomende methode om je Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk chiptuning. Je Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk ook diverse andere software modificaties voor Pontiac Solstice 2.0 Turbo 260pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Vauxhall
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Pontiac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Pontiac al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.