Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac grand prix 3.8 supercharged v6 240pk

Stage 1 Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 380nm 410nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Pontiac Grand Prix chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk!

Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning. Je Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk.

Gespecialiseerde notie over Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Pontiac Grand Prix 3.8 Supercharged V6 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Dacia
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Pontiac auto, zonder dat hierbij veranderingen Pontiac baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Pontiac auto dus even kwijt.