Pontiac Montana 3.9 V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac montana 3.9 v6 240pk

Stage 1 Pontiac Montana 3.9 V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 332nm 355nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Pontiac Montana een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Pontiac Montana kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Pontiac Montana 3.9 V6 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Pontiac Montana veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Pontiac Montana meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Pontiac Montana 3.9 V6 240pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Pontiac Montanachiptuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Pontiac Montana 3.9 V6 240pk motor tuning:

Voor het Pontiac Montana 3.9 V6 240pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Pontiac Montana 3.9 V6 240pk OBD chiptuning

OBD tuning Pontiac Montana 3.9 V6 240pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Pontiac Montana 3.9 V6 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Pontiac Montana 3.9 V6 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Pontiac Montana 3.9 V6 240pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Pontiac Montana 3.9 V6 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Montana 3.9 V6 240pk genoemd. Hierbij pas je de Pontiac Montana 3.9 V6 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Pontiac Montana 3.9 V6 240pk haalt.

Stage 2 Pontiac Montana 3.9 V6 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Pontiac Montana 3.9 V6 240pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Pontiac Montana 3.9 V6 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Pontiac Montana 3.9 V6 240pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Opel
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Pontiac .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Pontiac auto en bent u uw auto dus even kwijt.