Pontiac Grand Am 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Pontiac Grand Am 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 200nm 220nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Pontiac Grand Am een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Pontiac Grand Am door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Pontiac Grand Am 2.2i 140pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Pontiac Grand Am 2.2i 140pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk:​​

 • Meer koppel uit uw Pontiac
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenPontiac Grand Am 2.2i 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Grand Am 2.2i 140pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Pontiac Grand Am 2.2i 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Pontiac Grand Am 2.2i 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Pontiac Grand Am 2.2i 140pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Pontiac Grand Am 2.2i 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Grand Am 2.2i 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Pontiac Grand Am 2.2i 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am 2.2i 140pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am 2.2i 140pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Pontiac Grand Am 2.2i 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Pontiac Grand Am 2.2i 140pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Pontiac Grand Am 2.2i 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Pontiac Grand Am 2.2i 140pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Subaru bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Pontiac baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac doen.