Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac firebird 5.7 v8 310pk

Stage 1 Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 330pk +6.5%
Koppel 461nm 485nm +5.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Pontiac Firebird vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk. Je Pontiac Firebird zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Pontiac
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk. Met deze manier hoef je zelfs de Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk haalt.

Stage 2 Pontiac Firebird 5.7 V8 310pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Cadillac tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Pontiac .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.