Pontiac G5 2.4i 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Pontiac G5 2.4i 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 195pk +12.7%
Koppel 221nm 245nm +10.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac G5 2.4i 173pk kan doen:

De ecu van uw Pontiac G5 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Pontiac G5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Pontiac G5 2.4i 173pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Pontiac G5 2.4i 173pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Pontiac G5 2.4i 173pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Pontiac G5 2.4i 173pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Pontiac G5 2.4i 173pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Pontiac G5 2.4i 173pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Pontiac G5 2.4i 173pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Pontiac G5 2.4i 173pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Pontiac G5 2.4i 173pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Pontiac G5chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Pontiac G5 2.4i 173pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac G5 2.4i 173pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Pontiac G5 2.4i 173pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Pontiac G5 2.4i 173pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Pontiac G5 2.4i 173pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Pontiac G5 2.4i 173pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Pontiac G5 2.4i 173pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Pontiac G5 2.4i 173pk haalt.

Stage 2 Pontiac G5 2.4i 173pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Pontiac G5 2.4i 173pk.

Specialistische Pontiac G5 2.4i 173pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Pontiac G5 2.4i 173pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Pontiac G5 2.4i 173pk chiptuning.

Zo doen wij naast Pontiac G5 2.4i 173pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Pontiac G5 2.4i 173pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.