Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac grand am 3.4 v6 170pk

Stage 1 Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 270nm 290nm +7.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk ecu van uw Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Pontiac Grand Am veel soepelder gaat door chiptuning Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Pontiac Grand Amchiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Pontiac auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Pontiac Grand Am 3.4 V6 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Pontiac .

Daarom is je Pontiac al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.