Pontiac G5 2.2i 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Pontiac G5 2.2i 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 175pk +12.9%
Koppel 203nm 230nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Pontiac kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Pontiac G5 zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Pontiac G5 chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac G5 2.2i 155pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Pontiac G5 2.2i 155pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac G5 2.2i 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Pontiac G5 2.2i 155pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Pontiac G5 2.2i 155pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Pontiac G5 2.2i 155pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac G5 2.2i 155pk kan doen:
 • Goede Pontiac G5chiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Pontiac G5 2.2i 155pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Pontiac G5 2.2i 155pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Pontiac G5 2.2i 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Pontiac G5 2.2i 155pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Pontiac G5 2.2i 155pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Pontiac G5 2.2i 155pk. Zonder de Pontiac G5 2.2i 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Pontiac G5 2.2i 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Pontiac G5 2.2i 155pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Pontiac G5 2.2i 155pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Pontiac G5 2.2i 155pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Pontiac G5 2.2i 155pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Pontiac G5 2.2i 155pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Pontiac G5 2.2i 155pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac doen.