Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac bonneville 3.8 supercharged v6 240pk

Stage 1 Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 380nm 400nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Pontiac kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Pontiac Bonneville tunen. Je Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Pontiac
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningPontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk motor tuning:

Voor het Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning. Je Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Pontiac Bonneville 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.