Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 2.0 turbo opc 240pk

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 275pk +14.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk?

De ecu software van uw Opel Astra is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Astra gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Opel Astra meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk is een geliefde methode om je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk met meer kracht, zonder dat je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk. Hierbij pas je de Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk haalt.

Stage 2 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.