Opel Agila 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel agila 1.3 cdti 70pk

Stage 1 Opel Agila 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 96pk +37.1%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Opel Agila 1.3 CDTi 70pk veel soepelder rijdt door chiptuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk. Je Opel Agila 1.3 CDTi 70pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Agila 1.3 CDTi 70pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Agila 1.3 CDTi 70pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Agila 1.3 CDTi 70pk.

De chiptuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Agila 1.3 CDTi 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Agila 1.3 CDTi 70pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Agila 1.3 CDTi 70pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Opel Agila 1.3 CDTi 70pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Agila 1.3 CDTi 70pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Agila 1.3 CDTi 70pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk is een populaire methode om je Opel Agila 1.3 CDTi 70pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Opel Agila 1.3 CDTi 70pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Agila 1.3 CDTi 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Agila 1.3 CDTi 70pk!

Stage 2 Opel Agila 1.3 CDTi 70pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Agila 1.3 CDTi 70pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Agila 1.3 CDTi 70pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Agila 1.3 CDTi 70pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.