Opel Movano 2.3 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti 100pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 155pk +55%
Koppel 285nm 385nm +35.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Movano 2.3 CDTi 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Movano 2.3 CDTi 100pk gaat u merken dat uw Opel Movano veel soepelder rijdt door Opel Movano chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder uit uw Opel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Movano 2.3 CDTi 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Movano 2.3 CDTi 100pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Movano 2.3 CDTi 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.3 CDTi 100pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Opel Movanotuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Opel Movano 2.3 CDTi 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 100pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Movano 2.3 CDTi 100pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Movano 2.3 CDTi 100pk met meer kracht, zonder dat je Opel Movano 2.3 CDTi 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Movano 2.3 CDTi 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Movano 2.3 CDTi 100pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi 100pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Opel Movano 2.3 CDTi 100pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.