Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.0 cdti 120pk

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 190pk +58.3%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Insignia is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Opel Insigniachiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.