Opel Movano 2.3 CDTi 146pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti 146pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 146pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 146pk 180pk +23.3%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Movano 2.3 CDTi 146pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Opel Movano door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Movano tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Movano zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Movano 2.3 CDTi 146pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Movano 2.3 CDTi 146pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Movano 2.3 CDTi 146pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 146pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Movano 2.3 CDTi 146pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Movano 2.3 CDTi 146pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Opel Movanotuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Movano 2.3 CDTi 146pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 146pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Movano 2.3 CDTi 146pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Movano 2.3 CDTi 146pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Opel Movano 2.3 CDTi 146pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Movano 2.3 CDTi 146pk met meer kracht, zonder dat je Opel Movano 2.3 CDTi 146pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 146pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 146pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Movano 2.3 CDTi 146pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 146pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 146pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Movano 2.3 CDTi 146pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cupra zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.