Opel Movano 2.2 CDTi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.2 cdti 90pk

Stage 1 Opel Movano 2.2 CDTi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Movano 2.2 CDTi 90pk auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Movano 2.2 CDTi 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Opel Movano 2.2 CDTi 90pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Opel Movano 2.2 CDTi 90pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter uit uw Opel
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Movano 2.2 CDTi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.2 CDTi 90pk.

De chiptuning Opel Movano 2.2 CDTi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Movano 2.2 CDTi 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Movano 2.2 CDTi 90pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Movano 2.2 CDTi 90pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Opel Movano 2.2 CDTi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Opel Movano 2.2 CDTi 90pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Movano 2.2 CDTi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Movano 2.2 CDTi 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Movano 2.2 CDTi 90pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Opel Movano 2.2 CDTi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Movano 2.2 CDTi 90pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Movano 2.2 CDTi 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Movano 2.2 CDTi 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Movano 2.2 CDTi 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Movano 2.2 CDTi 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Fiat
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.