Opel Astra 1.4 Turbo 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.4 turbo 125pk

Stage 1 Opel Astra 1.4 Turbo 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 180pk +44%
Koppel 245nm 290nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.4 Turbo 125pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Astra zult u merken dat uw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Opel Astra 1.4 Turbo 125pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Astra 1.4 Turbo 125pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 125pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Astra 1.4 Turbo 125pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Opel Astra 1.4 Turbo 125pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Astra 1.4 Turbo 125pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.4 Turbo 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Opel Astra 1.4 Turbo 125pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Astra 1.4 Turbo 125pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Astra 1.4 Turbo 125pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Astra 1.4 Turbo 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 1.4 Turbo 125pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.4 Turbo 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 125pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.