Opel Astra 1.2T 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.2t 130pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Opel Astra is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Astra 1.2T 130pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Astra heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Astra 1.2T 130pk. Je Opel Astra zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.2T 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Astra 1.2T 130pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Opel Astrachiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 1.2T 130pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Astra 1.2T 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Astra 1.2T 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Astra 1.2T 130pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Astra 1.2T 130pk.

Daardoor is dit een voordelige Opel Astra 1.2T 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Astra 1.2T 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Astra 1.2T 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Opel Astra 1.2T 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Opel Astra 1.2T 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Astra 1.2T 130pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Astra 1.2T 130pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Astra 1.2T 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Astra 1.2T 130pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 1.2T 130pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercedes-Benz ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.