Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 dci bi-turbo (euro 6) 165pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2298 CC
Type ecu Siemens/Continental SID310
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 85,0 X 101,3 mm
Motornummer M9Y 702

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Movano tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • De beste Opel Movanotuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk ECU niet te ontmantelen.

Je Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk auto.

Zo doen wij buiten Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 165pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Rover
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw auto dus even kwijt.