Opel Astra 1.2T 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.2t 145pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 1.2T 145pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Astra 1.2T 145pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Opel Astra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Astra veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Opel Astra 1.2T 145pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Astra 1.2T 145pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Opel Astra 1.2T 145pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.2T 145pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Astra 1.2T 145pk waarborgen. Zonder uw Opel Astra 1.2T 145pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Opel Astra 1.2T 145pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • De beste Opel Astratuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Astra 1.2T 145pk wordt!

Verschillende vormen Opel Astra 1.2T 145pk motor tuning:

Voor het Opel Astra 1.2T 145pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Astra 1.2T 145pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Astra 1.2T 145pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Astra 1.2T 145pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Astra 1.2T 145pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.2T 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Opel Astra 1.2T 145pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Astra 1.2T 145pk chiptuning genoemd. Je Opel Astra 1.2T 145pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Astra 1.2T 145pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Astra 1.2T 145pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.2T 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 1.2T 145pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.