Opel Antara 2.0 CDTi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel antara 2.0 cdti 170pk

Stage 1 Opel Antara 2.0 CDTi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 195pk +14.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Antara 2.0 CDTi 170pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Antara kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Antara tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Antara veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Opel Antara 2.0 CDTi 170pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Antara 2.0 CDTi 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Antara 2.0 CDTi 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 170pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Opel Antara 2.0 CDTi 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Antara 2.0 CDTi 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Opel Antara 2.0 CDTi 170pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Antara 2.0 CDTi 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Antara 2.0 CDTi 170pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 170pk is een veelvoorkomende manier om je Opel Antara 2.0 CDTi 170pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Antara 2.0 CDTi 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Antara 2.0 CDTi 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Antara 2.0 CDTi 170pk!

Stage 2 chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 170pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Antara 2.0 CDTi 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Antara 2.0 CDTi 170pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 170pk. Je Opel Antara 2.0 CDTi 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Antara 2.0 CDTi 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Opel Antara 2.0 CDTi 170pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Antara 2.0 CDTi 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Antara 2.0 CDTi 170pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Saab motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.