Opel Astra 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Astra 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 1.4 Turbo 120pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Opel Astra 1.4 Turbo 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Astra vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Opel Astra 1.4 Turbo 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Astra veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Opel Astra zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Astra 1.4 Turbo 120pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 120pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Astra 1.4 Turbo 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Astra 1.4 Turbo 120pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat auto tuning voor u Opel Astra 1.4 Turbo 120pk kan doen:

Methodes voor Opel Astra 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Astra 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Astra 1.4 Turbo 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Astra 1.4 Turbo 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Astra 1.4 Turbo 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Astra 1.4 Turbo 120pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Astra 1.4 Turbo 120pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 1.4 Turbo 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Astra 1.4 Turbo 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 120pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Astra 1.4 Turbo 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 1.4 Turbo 120pk.

Gespecialiseerde notie over Opel Astra 1.4 Turbo 120pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.4 Turbo 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Astra 1.4 Turbo 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.