Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vectra 1.9 cdti 16v 150pk

Stage 1 Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Vectra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Opel
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • De beste Opel Vectratuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk is een populaire manier om je Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk!

Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Vectra 1.9 CDTi 16v 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.