Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.7 cdti 130pk

Stage 1 Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Opel Meriva tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Opel Meriva meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw Opel
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk motor tuning:

Voor het Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk is een populaire methode om je Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk aanpassen. Zonder de Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk!

Stage 2 Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lexus externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.