Mini One 1.4i 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.4i 95pk

Stage 1 Mini One 1.4i 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 140nm 150nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mini One 1.4i 95pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto chiptuning.

Door het tunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Mini One heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Mini One 1.4i 95pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Mini One 1.4i 95pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mini One 1.4i 95pk?​

Bij stage one chippen Mini One 1.4i 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini One 1.4i 95pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mini One 1.4i 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini One 1.4i 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mini One 1.4i 95pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mini One 1.4i 95pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Mini Onetuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini One 1.4i 95pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mini One 1.4i 95pk wordt!

Verschillende vormen Mini One 1.4i 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mini One 1.4i 95pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mini One 1.4i 95pk is een populaire methode om je Mini One 1.4i 95pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mini One 1.4i 95pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mini One 1.4i 95pk. Zonder de Mini One 1.4i 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini One 1.4i 95pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Mini One 1.4i 95pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini One 1.4i 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini One 1.4i 95pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini One 1.4i 95pk.

Gespecialiseerde notie over Mini One 1.4i 95pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mini One 1.4i 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.