Mini Clubman 1.6T 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6t 163pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6T 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Clubman 1.6T 163pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mini Clubman 1.6T 163pk veel lekkerder rijdt door Mini Clubman chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mini Clubman 1.6T 163pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Clubman 1.6T 163pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Clubman 1.6T 163pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mini Clubman 1.6T 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mini Clubman 1.6T 163pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mini Clubman 1.6T 163pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Mini Clubmanchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Clubman 1.6T 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mini Clubman 1.6T 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Clubman 1.6T 163pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini Clubman 1.6T 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Clubman 1.6T 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mini Clubman 1.6T 163pk!

Chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6T 163pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini Clubman 1.6T 163pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mini Clubman 1.6T 163pk.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mini Clubman 1.6T 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Mini Clubman 1.6T 163pk ook diverse andere software aanpassingen voor Mini Clubman 1.6T 163pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Lincoln ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mini auto dus even kwijt.