Mini One 1.6D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.6d 90pk

Stage 1 Mini One 1.6D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 210nm 310nm +47.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini One 1.6D 90pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Mini One is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mini One 1.6D 90pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Mini One 1.6D 90pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mini One 1.6D 90pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mini One 1.6D 90pk
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini One 1.6D 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini One 1.6D 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mini One 1.6D 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini One 1.6D 90pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mini One 1.6D 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mini One 1.6D 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mini One 1.6D 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini One 1.6D 90pk
 • Goede Mini Onechiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor uw Mini One 1.6D 90pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mini One 1.6D 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Mini One 1.6D 90pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mini One 1.6D 90pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mini One 1.6D 90pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini One 1.6D 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Mini One 1.6D 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mini One 1.6D 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mini One 1.6D 90pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mini One 1.6D 90pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mini One 1.6D 90pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini One 1.6D 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini One 1.6D 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini One 1.6D 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mini One 1.6D 90pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mini One 1.6D 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini One 1.6D 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini One 1.6D 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.