Mini One 1.4D 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.4d 75pk

Stage 1 Mini One 1.4D 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 180nm 225nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini One 1.4D 75pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mini One is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mini One 1.4D 75pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mini One kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Mini One 1.4D 75pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw Mini
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini One 1.4D 75pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mini One 1.4D 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini One 1.4D 75pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mini One 1.4D 75pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mini One 1.4D 75pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mini One 1.4D 75pk motor tuning:

Voor het Mini One 1.4D 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini One 1.4D 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini One 1.4D 75pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Mini One 1.4D 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini One 1.4D 75pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini One 1.4D 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini One 1.4D 75pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mini One 1.4D 75pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mini One 1.4D 75pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini One 1.4D 75pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mini One 1.4D 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini One 1.4D 75pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini One 1.4D 75pk haalt.

Deze vorm van Mini One 1.4D 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mini One 1.4D 75pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.