Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper s 2.0t jcw gp 306pk

Stage 1 Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 335pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag Bosch MG1CS024 & Bosch MG1CS201
Motornummer 82,0 X 94,6 mm

Mini tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk ecu van uw Mini Cooper S is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mini Cooper S met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk
 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenMini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini auto
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk wordt!

Verschillende vormen Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Cooper S 2.0T JCW GP 306pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.