Mini Clubman 1.6i 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6i 122pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6i 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 130pk +6.6%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini Clubman 1.6i 122pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Mini Clubman 1.6i 122pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mini Clubman 1.6i 122pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Mini Clubman 1.6i 122pk. Je Mini Clubman zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Mini Clubman 1.6i 122pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mini Clubman 1.6i 122pk
 • Sportiever geluid uit uw Mini
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mini Clubman 1.6i 122pk?​

Voor stage 1 tuning Mini Clubman 1.6i 122pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Clubman 1.6i 122pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Clubman 1.6i 122pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Clubman 1.6i 122pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini Clubman 1.6i 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mini Clubman 1.6i 122pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mini Clubman 1.6i 122pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mini Clubman 1.6i 122pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Mini Clubmantuning files in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini Clubman 1.6i 122pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mini Clubman 1.6i 122pk OBD chiptuning

OBD tuning Mini Clubman 1.6i 122pk is een geliefde manier om je Mini Clubman 1.6i 122pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mini Clubman 1.6i 122pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Clubman 1.6i 122pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mini Clubman 1.6i 122pk!

Chiptuning Mini Clubman 1.6i 122pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Mini Clubman 1.6i 122pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mini Clubman 1.6i 122pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6i 122pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini Clubman 1.6i 122pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mini Clubman 1.6i 122pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.