Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 350 cdi bluetec 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz S door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz S chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz S 350 CDI BlueTec 258pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Land Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.