Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 600 v12 – 500pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 578pk +15.6%
Koppel 800nm 910nm +13.8%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz S is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz S zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk. Je Mercedes-Benz S zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk tuning software
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz S 600 V12 – 500pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.