Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 400 – 333pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 333pk 400pk +20.1%
Koppel 480nm 580nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz CLS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CLS kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Mercedes-Benz CLS tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLS 400 – 333pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.