Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz ml 350 cdi 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz ML een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz ML meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk​
 • Meer performance
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz ML 350 CDI 258pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz ML 350 CDI 258pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.