Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi 252pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 290pk +15.1%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz E chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz E 350 CDI 252pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lamborghini ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.