Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 450 (3.0t) 367pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz E tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk!

Chiptuning Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz E 450 (3.0T) 367pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Volkswagen tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.