Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 55 amg 476pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 476pk 540pk +13.4%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz SL kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz SL gaat u merken dat uw Mercedes-Benz SL veel soepelder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk!

Chiptuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk. Je Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 476pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Peugeot ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.