Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 490pk +12.6%
Koppel 520nm 620nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na070140210280350420490

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk
 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLE 53 AMG 435pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Skoda bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.