Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 354pk 374pk +5.6%
Koppel 530nm 560nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz E vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 55 AMG 354pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 55 AMG 354pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.