Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 2.0 cdi 116pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 180pk +55.2%
Koppel 290nm 400nm +37.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz Viano is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz Viano tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz Viano meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk. Zonder de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk!

Stage 2 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 116pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.