Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz b 200 cgi 156pk

Stage 1 Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 175pk +12.2%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz B is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz B kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz B tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz B veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede Mercedes-Benz Btuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk chiptuning. Je Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz B 200 CGi 156pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Land Rover externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.